top of page
IMG-20191110-WA0040.jpg

OVER ONS BUURT CANVAS

Vertrouwd, Verbindend en Aandachtig Ontwikkeling

Over Ons: Welcome

WERELDBEELD

Alle Culturen zijn Verwant (Hasan H. Sahin, 1982)

Meester Hasan, zo staat kunstenaar Hasan Sahin, de oprichter en voorzitter van Buurt Canvas, bekend onder de mensen die hem kennen. Met zijn zeer positieve, vrolijke en aandachtige energie weet hij iedereen te enthousiasmeren om mee te doen met zijn lessen. Zorg dragen en geven om mensen zit in zijn aard. Echter blijft hij een meester, een uitgesproken persoon die altijd met de beste intentie aan iedereen iets leert, namelijk: alle culturen zijn verwant en iedereen verdient om gewaardeerd te worden. Kunst en cultuur zijn de enige manieren om dit te realiseren en te verwezenlijken. Buurt Canvas draagt de wereldbeeld van Meester Hasan en streeft ernaar om kunst te brengen naar ieder wijk. Want elk wijk is met kunst rijk.

28698431_920740071426904_852190713407684
Over Ons: About Us

NORMEN EN WAARDEN

Making A Difference


geschiedenis.png

ACHTERGROND

Buurt Canvas is voortgekomen uit Stichting Turks Kultuur en Kunst (STKK), welke sinds 1984 sociaal-culturele en kunstzinnige activiteiten organiseert. Buurt Canvas focust op het opbouwen van responsieve communities in achterstandswijken. Momenteel is Buurt Canvas actief in Den Haag, Gouda, Haarlem, Leidschendam-Voorburg, Rotterdam en Zoetermeer.

Missie-3-300x258.png

MISSIE

Onze missie is het opbouwen van responsieve communities die integratie, emancipatie en participatie ondersteunen door gebruik te maken van sociaal-culturele en kunstzinnige activiteiten. Met als moto 'Ieder Wijk is met Kunst Rijk' zorgen we ervoor dat ieder kind, vrouw en ouder van het leven kan genieten maar ook duidelijk vooruitgang boekt in het leven.

visie.png

VISIE

Buurt Canvas wil dat elk achterstandswijk in Nederland een eigen identiteit vormt door kunstzinnige en culturele activiteiten voor iedereen toegankelijk te maken. Een buurt identiteit betekend een gemeenschap en een organisatie die streeft naar het bestwil van iedereen in de wijk. Het betekend een kans om mee te doen met de maatschappij. Die kans wil Buurt Canvas aan iedereen geven.

Over Ons: What We Do

BESTANDEN

Zie hieronder onze beleidsplannen en jaarrekeningen

BELEIDSPLAN 2022-2025

JAARVERSLAG 2021

Over Ons: Files

TEAM

Altijd in Beweging voor u en uw Buurt

img-20190618-wa0010.jpg

HASAN H. SAHIN

Voorzitter

Kunstenaar 

Oprichter STKK 

Akin in Boot Thailand.jpg

AKIN YALCIN

Bestuurslid  - Secretaris
Cultuurwetenschapper 
Kunstenaar

Derin olmayan Derya.jpg

DERIN DERYA SAHIN

Bestuurslid  - Cultuur Coördinator
Linguïst en Literatuur expert 
Muzikant

IMG_20220215_121824_edited.jpg

LODEWIJK MEIJER

Directeur 
Cultuurwetenschapper 
Muzikant 
Technische staff

Over Ons: Meet the Team
bottom of page