top of page
Art Gallery

ONZE BUITENKUNST PROJECTEN

Buurt Canvas organiseert collectieve buitenkunstprojecten om kinderen, jongeren en ouderen te verbinden. Dit draagt bij aan toe-eigening van de buurt en het leren kennen van elkaar.

Buitenkunst: About Us

MOZAÏEK MANDELAPLEIN

In Buurtcentrum Mandelaplein in Transvaal, Den Haag, hebben we met kinderen, jongeren en ouderen 3 mozaïekbanken gemaakt. De drie banken zijn momenteel haast kenmerkend voor de buurt.

Buitenkunst: Text
Buitenkunst: Gallery

REGENBOOG BLOKKEN - OBS ANNE FRANK

Samen meet de leerlingen van OBS De Anne Frank in Den Haag, hebben we een reeks betonnen blokken voor de basisschool geverfd en versiert. Van kleurdesign tot het ontwerpen van afbeeldingen die op de blokken moeten komen, alles is gedaan door de leerlingen zelf. Iets waar ze trots op mogen zijn.

Buitenkunst: Text
Buitenkunst: Pro Gallery

TENTOONSTELLING ONDER DE PUT - DEN HAAG

Onder een viaduct in Den Haag hebben we de kunstwerken van onze leerlingen opgehangen. Wat een opening was dat zeg! De kunstwerken staan op de kruispunt van Parallelweg en Calandstraat.

Buitenkunst: Text
Buitenkunst: Pro Gallery

STIPPEN TOTEM EN STREPEN TOTEM

In de achtertuin van De Pit van Moerwijk, Den Haag,  organiseerden we een workshop totempaal verven. Dankzij onze jonge creatievelingen geniet Moerwijk momenteel van kleurrijke totems in de gedeelde achtertuin van buurtbewoners.

Buitenkunst: Text
Buitenkunst: Pro Gallery